CV-ketel huren

Uw CV-ketel huren bij uw lokale installatiebedrijf

Doet uw CV- of warmwatertoestel het niet meer en is hij niet meer te repareren? Wilt u graag op korte termijn een oplossing? Wij bieden u in samenwerking met uw lokale installateur een aantal unieke en voordelige mogelijkheden om uw nieuwe CV-, combiketel of warmwatertoestel te leasen of te huren. U huurt al een CV-ketel vanaf € 21,52 per maand inclusief onderhoud en reparaties. Bovendien bent u dan verzekerd van een zorgeloze All-in service.

Voordelen van huren van een HR-ketel op een rij:

Voordelen CV-ketel huren geen grote uitgave ineens;
Voordelen CV-ketel huren laag termijnbedrag;
Voordelen CV-ketel huren zekerheid voor een lange periode;
Voordelen CV-ketel huren meefinanciering van de installatiekosten mogelijk;
Voordelen CV-ketel huren geen voorrijkosten, materiaalkosten of arbeidskosten bij onderhoud of service.

 

Slimme thermostaat huren?

Wilt u ook graag uw thermostaat bedienen met uw smartphone? Dat kan! Huur naast uw CV ook een slimme thermostaat v.a. €3,03 per maand.

Geen onverwachte kosten

Wilt u verzekerd zijn van vaste maandelijkse kosten of is kopen op dit moment niet mogelijk? In deze gevallen kan het huren van een CV-ketel uitkomst bieden. In dat geval sluit u een overeenkomst voor een langere termijn (meestal 12 of 24 maanden). Er zijn geen bijkomende onverwachte kosten, dat is wel zo prettig.

Gratis onderhoud en reparatie aan uw CV-ketel, geen voorrijkosten

Via een huurcontract met GasNed bent u verzekerd van periodiek onderhoud. Eventuele storingen binnen de mantel van de CV-ketel verhelpen wij snel en kosteloos. Ook worden er nooit voorrij-kosten, materiaalkosten of arbeidskosten in rekening gebracht. Uw gehuurde CV-ketel blijft dus in optimale conditie en u zult er dus langer plezier van hebben. U krijgt gedurende de huurperiode niet te maken met onverwachte kosten aan het toestel.

Installatiekosten

Op het huurcontract ziet u of de installatiekosten bij het bedrag zijn inbegrepen. Soms dienen de installatiekosten los betaald te worden, maar vaak kunt u kiezen om deze kosten in het maandelijkse huurbedrag te betalen.

GasNed blijft eigenaar van de ketel: na het verstrijken van de huurperiode dient u een nieuw contract af te sluiten. U kunt dan direct kiezen voor de installatie van een nieuwere (vaak zuinigere) ketel.

Slimme thermostaat huren

Om je energieverbruik bij te houden is het nu niet meer nodig om in de meterkast de standen af te lezen. Er zijn tegenwoordig namelijk handige apparaten om te helpen bij het besparen van energie, zogenaamde ‘slimme thermostaten’. Op deze manier kunt u uw thermostaat bedienen op afstand via een app of afgeschermde internetpagina! Huur naast uw CV dus ook een slimme thermostaat, zeker wanneer u soms vergeet de verwarming lager te zetten.

Besparen met slimme Nefit thermostaten

Heeft u nog geen thermostaat of wilt u graag gebruik maken van een slimme thermostaat? Huur deze eenvoudig mee met uw CV-ketel. Bij de Nefit huur CV-ketels heeft u keuze uit de Nefit ModuLine Easy of de Nefit Moduline 300.

De Nefit Easy

De Nefit Easy is Nederlands meest bekroonde thermostaat. Op afstand kunt u via uw smartphone of tablet deze thermostaat bedienen. Bovendien is deze thermostaat zelflerend, wat inhoudt dat hij de aanwezige smartphones herkent als deze thuis komen. Vervolgens wordt de verwarming automatisch op de juiste temperatuur ingesteld. Ook maakt Nefit Easy uw verbruik inzichtelijk. Huur deze thermostaat voor €3,77 per maand.

De Nefit Moduline 300

De Nefit Moduline 300 is speciaal ontwikkeld voor HR ketels van Nefit. In combinatie hiermee kunt u gebruik maken van een geavanceerde regelmethode. Hiermee verhoogt u uw comfort en verlaagt u uw energierekening. Huur deze thermostaat voor € 5,47 per maand.

CV huren? Controleer welke CV-ketel bij u past

Een CV-ketel huren brengt wat denkwerk met zich mee. Wij hebben een aantal belangrijke punten in kaart gebracht. Hiermee weet u zeker dat u een CV-ketel gaat huren die bij u past. 

  • Grootte woning: De grootte van uw woning hangt samen met de capaciteit van de CV-ketel. Een kleine woning heeft een ketel nodig met minder capaciteit dan een ketel voor een grote woning. De regel is dat per kubieke meter verwarmde ruimte gemiddeld 80 Watt nodig is.
  • Ketel met of zonder warm water: Hou er rekening mee dat wanneer u een CV-ketel kiest die alleen uw huis verwarmt, u ook nog een aparte boiler nodig heeft voor warm water. 
  • Hoogte energierekening: Iedereen wilt een lage energierekening. Een hoge Rendement CV-ketel (HR-ketel) helpt hierbij. Dit type ketel levert meer warmte op dan er aan energie wordt verbruikt.

Start nu de CV-ketel productwijzer!

Bekijk direct welke CV-ketel het beste bij uw woonsituatie past.

CV-ketel productwijzer

Twijfelt u welke CV-ketel u het beste kunt huren? Of heeft u nog meer informatie nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of gebruik de CV-ketel Productwijzer.

Warmteklasse Cv-ketel

De warmteklasse van een CV ketel geeft de hoeveelheid warmte aan die een CV ketel kan leveren. Een hoger getal betekent dat u meer en sneller warm water heeft. De aanduiding van warmteklasses gebeurt met de letters gevolgd door een nummer: 3 t/m 6. Bij GasNed huurt u al een Nefit CW3 CV-ketel voor €21,52 per maand. CW4 betekent dat een bad van 100 liter in 10 minuten vol is met water van 40 graden Celsius. Een CW5 ketel geeft anderhalf keer zoveel water in dezelfde tijd en een CW6 ketel kan zonder problemen tegelijk aan twee kranen leveren, bijvoorbeeld uw douche en uw bad. 

Wilt u meer weten over een nieuwe huur CV-ketel?

Vul dan snel ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvend informatiegesprek. U kunt ook eerst onze folder bekijken over het huren of leasen van een CV-ketel. Een GasNed-Installateur bij u in de buurt neemt dan binnen twee werkdagen contact met u op voor een bezoek aan huis.