CV-ketel huren

Uw CV-ketel huren bij uw lokaal installatiebedrijf

Doet uw CV- of warmwatertoestel het niet meer en is hij niet meer te repareren? Wilt u graag op korte termijn een oplossing? Wij bieden u in samenwerking met uw lokale installateur een aantal unieke en voordelige mogelijkheden om uw nieuwe CV-, combiketel of warmwatertoestel te leasen of te huren. U huurt al een CV-ketel vanaf € 19,67 per maand inclusief onderhoud en reparaties. Bovendien bent u dan verzekerd van een zorgeloze All-in service.

Voordelen van huren van een HR-ketel op een rij:

Voordelen CV-ketel huren geen grote uitgave ineens;
Voordelen CV-ketel huren laag termijnbedrag;
Voordelen CV-ketel huren zekerheid voor een lange periode;
Voordelen CV-ketel huren meefinanciering van de installatiekosten mogelijk;
Voordelen CV-ketel huren geen voorrijkosten, materiaalkosten of arbeidskosten bij onderhoud of service.

 

Slimme thermostaat huren?

Wilt u ook graag uw thermostaat bedienen met uw smartphone? Dat kan! Huur naast uw CV ook een slimme thermostaat v.a. €3,02 per maand.

Gratis onderhoud en reparatie aan uw CV-ketel, geen voorrijkosten

Via een huurcontract met GasNed bent u verzekerd van periodiek onderhoud. Eventuele storingen binnen de mantel van de CV-ketel verhelpen wij snel en kosteloos. Ook worden er nooit voorrij-kosten, materiaalkosten of arbeidskosten in rekening gebracht. Uw gehuurde CV-ketel blijft dus in optimale conditie en u zult er dus langer plezier van hebben. U krijgt gedurende de huurperiode niet te maken met onverwachte kosten aan het toestel.

Start nu de CV-ketel productwijzer!

Bekijk direct welke CV-ketel het beste bij uw woonsituatie past.

CV-ketel productwijzer

Wilt u meer weten over een nieuwe huur CV-ketel?

Vul dan snel ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvend informatiegesprek. U kunt ook eerst onze folder bekijken over het huren of leasen van een CV-ketel. Een GasNed-Installateur bij u in de buurt neemt dan binnen twee werkdagen contact met u op voor een bezoek aan huis.