CV-ketel huren

Uw CV-ketel huren bij uw lokaal installatiebedrijf

Doet uw CV- of warmwatertoestel het niet meer en is hij niet meer te repareren? Wilt u graag op korte termijn een oplossing? Wij bieden u in samenwerking met uw lokale installateur een aantal unieke en voordelige mogelijkheden om uw nieuwe CV-, combiketel of warmwatertoestel te leasen of te huren. U huurt al een CV-ketel vanaf € 19,67 per maand inclusief onderhoud en reparaties. Bovendien bent u dan verzekerd van een zorgeloze All-in service.

Voordelen van huren van een HR-ketel op een rij:

Voordelen CV-ketel huren geen grote uitgave ineens;
Voordelen CV-ketel huren laag termijnbedrag;
Voordelen CV-ketel huren zekerheid voor een lange periode;
Voordelen CV-ketel huren meefinanciering van de installatiekosten mogelijk;
Voordelen CV-ketel huren geen voorrijkosten, materiaalkosten of arbeidskosten bij onderhoud of service.

 

Slimme thermostaat huren?

Wilt u ook graag uw thermostaat bedienen met uw smartphone? Dat kan! Huur naast uw CV ook een slimme thermostaat v.a. €3,02 per maand.

Gratis onderhoud en reparatie aan uw CV-ketel, geen voorrijkosten

Via een huurcontract met GasNed bent u verzekerd van periodiek onderhoud. Eventuele storingen binnen de mantel van de CV-ketel verhelpen wij snel en kosteloos. Ook worden er nooit voorrij-kosten, materiaalkosten of arbeidskosten in rekening gebracht. Uw gehuurde CV-ketel blijft dus in optimale conditie en u zult er dus langer plezier van hebben. U krijgt gedurende de huurperiode niet te maken met onverwachte kosten aan het toestel.

Bijpassende Nefit thermostaten

Heeft u nog geen thermostaat of wilt u graag gebruik maken van een slimme thermostaat? Huur deze eenvoudig mee met uw CV-ketel. Bij de Nefit huur CV-ketels heeft u keuze uit de Nefit ModuLine Easy of de Nefit Moduline 300.

De Nefit Easy

De Nefit Easy is Nederlands meest bekroonde thermostaat. Op afstand kunt u via uw smartphone of tablet deze thermostaat bedienen. Bovendien is deze thermostaat zelflerend, wat inhoud dat hij de aanwezige smartphones herkent als deze thuis komen. Vervolgens wordt de verwarming automatisch op de juiste temperatuur ingesteld. Huur deze thermostaat voor €3,02 per maand.

De Nefit 300

De Nefit 300 is speciaal ontwikkeld voor HR ketels van Nefit. In combinatie hiermee kunt u gebruik maken van een geavanceerde regelmethode. Hiermee verhoogt u uw comfort en verlaagt u uw energierekening. Huur deze thermostaat voor € 2,53 per maand.

Start nu de CV-ketel productwijzer!

Bekijk direct welke CV-ketel het beste bij uw woonsituatie past.

CV-ketel productwijzer

Wilt u meer weten over een nieuwe huur CV-ketel?

Vul dan snel ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvend informatiegesprek. U kunt ook eerst onze folder bekijken over het huren of leasen van een CV-ketel. Een GasNed-Installateur bij u in de buurt neemt dan binnen twee werkdagen contact met u op voor een bezoek aan huis.