Brink Luchtverwarming

Brink Luchtverwarming huren of leasen?

Uw GasNed-Installateur biedt u een breed pakket aan verhuur- en leasemogelijkheden. Bij huur worden alle zorgen uit handen genomen, maar wordt u geen eigenaar van het toestel. Kiest u voor lease dan wordt u na een periode van 36 of 60 maanden eigenaar van het toestel. In de tussentijd geniet u van de fiscale voordelen van lease, en natuurlijk van de aangename, efficiente warmte van uw Brink luchtverwarming.

  • U huurt al een Brink luchtverwarming vanaf € 30,44 per maand, inclusief onderhoud, service en reparaties.
  • U least al een Brink luchtverwarming vanaf € 46,01 per maand, inclusief onderhoud, service en reparaties.

Brink Elan  Te huur vanaf € 32,33 per maand

De Elan wordt toegepast als warm water de energiedrager is (stadsverwarming e.d.). Door langzaam circulerende lucht is de woning snel op temperatuur. De continue ventilatie verbetert het binnenklimaat. Het toestel is uitstekend te combineren met warmteterugwinning. 

De Elan is eenvoudig uit te breiden met de warmteterugwinunit Renovent HR. Door dezelfde vormgeving vormen de twee op elkaar gezette toestellen optisch één geheel. De standaard filters (vlakfilters) halen 95% van de stofdeeltjes uit de lucht. Het fijnstoffilter (klasse F6) haalt er zelfs 99% uit en is uitermate geschikt voor mensen met allergieproblemen. De Elan is voorzien van een display, waarmee het toestel is in te stellen. Tevens geeft het display, of de ruimtethermostaat, de oorzaak van een eventuele storing aan. Door de integratie van regelingen is de Elan 25 snel en eenvoudig uit te breiden met topkoeling. Zo heeft u tijdens de warme zomerdagen ook overdag frisse en koude lucht in de woning.

Brink Allure  Te huur vanaf € 46,79 per maand

Aangename warmte en lage energielasten zijn bij de Allure vanzelfsprekend. De nieuwe branderautomaat voldoet aan de laatste ontwikkelingen in de techniek en is nog energiezuiniger. Ook koeling behoort tot de mogelijkheden. Doordat voor koeling een hogere capaciteit aan luchtverplaatsing gewenst kan zijn, is de Allure-serie hierop uitgebreid. Een geheel nieuwe, uiterst bedieningsvriendelijke Brink klokthermostaat met toekomstgerichte E-bus levert de techniek om uw woning snel en energiezuinig op de gewenste temperatuur te brengen.

Door de integratie van regelingen is de Allure snel en eenvoudig uit te breiden met topkoeling. Zo heeft u tijdens de warme zomerdagen ook overdag frisse en koude lucht in de woning.

Systeemeigenschappen van de nieuwe Allure
De nieuwe Allure heeft de volgende systeemeigenschappen:

  • Nieuwe branderautomaat en regeling waardoor nog energiezuiniger.
  • Nieuwe uniforme Brink gebruikersinterface met display.
  • Nieuwe Brink klokthermostaat met E-bus.

Wilt u meer weten over het kopen, huren of leasen van Brink luchtverwarming?

Vul dan snel ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. Een GasNed-Installateur bij u in de buurt neemt dan binnen twee werkdagen contact met u op.